Als bedrijf zijnde is het belangrijk om de juiste foto’s op je website te hebben staan voor nieuwe werknemers, voor klanten of voor zakelijke contacten zodat zij een voorbeeld hebben van hoe jullie te werk gaan binnen jullie bedrijf. Voor dit soort problemen is een oplossing: LINK Fotografie.

Professionalisme

Door de professionele aanpak van de fotografen ben je als bedrijf verzekerd van de perfecte shoot voor op jouw website. Wil je laten zien hoe een vergadering eruit ziet, hoe je te werk gaat met tegels leggen of hoe je knipt? Ter plekke wordt er gekeken wat de beste plek is voor de shoot qua licht en drukte (personen en objecten). Ook wordt er gekeken naar de beste kleding wat passend is bij de omgeving (blouse en spijkerbroek voor vergadering, trainingspak voor op het sportveld/gymzaal, etc.). Je hoeft niet alleen een shoot te houden om een beeld te geven hoe het bedrijf eruit ziet. Je kunt ook een shoot houden voor een profielfotodag. Met zo’n dag kun je ervoor zorgen dat al jouw werknemers een professionele foto krijgen. Zij zijn immers het gezicht achter jouw bedrijf.

Wil je een shoot houden om je bedrijf te promoten? Of vind je dat je bedrijf wel nieuwe foto’s mag krijgen? Vraag dan voor een fotoshoot ter plekke via de website.

Zakelijk

Niet alleen voor ‘normale’ fotoshoots kan je terecht bij LINK. Ook voor een zakelijk portret kan je hier terecht. Een zakelijk portret geeft vaak al aan hoe jij ervoor staat. Ben je zelfverzekerd? Ben je toch iets nerveus? Of misschien ben je wel erg sociaal? In een portret kan je alles zien over hoe iemand ervoor staat. Door de coaching van de fotografen kun jij jezelf zelfverzekerder laten fotograferen. Hierdoor zullen meer mensen op jouw profiel kijken of jij bij hun bedrijf past. Want de eerste indruk is vaak het belangrijkste voor een werkgever. Een zakelijke foto is niet alleen handig als je op zoek bent naar werk. Ook als bedrijf zijnde is een zakelijk portret handig. Zo straal je zekerheid uit naar nieuwe potentiële klanten. Als de eerste indruk goed is zullen mensen naar jouw bedrijf terug blijven komen waardoor je omzet hoger zal worden. Ook zullen ze jouw bedrijf bij anderen aanraden waardoor je nog meer klanten en omzet krijgt.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *